Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPOKON GOTOVO

David De Gea potpisao za Real Madrid, Unitedu 40 milijuna eura

'Atletico de Madrid\'s David De Gea during La Liga match. August 30, 2010. (Foto Ÿ nph/Alvaro Hernandez) *** Local Caption *** Fotos sind ohne vorherigen schriftliche Zustimmung ausschliesslich f?r re
'nph / Alterphotos'
08.07.2015.
u 11:30

Španjolski vratar potpisao je na šest godina i zarađivat će pet milijuna eura po sezoni

Real Madrid napokon je uspio zaključiti transfer Davida De Gee! Manchester Unitedu su platili za sjajnog vratara 40 milijuna eura i sklopili ugovor u trajanju od šest godina, a ujedno će De Gea primati godišnju plaću od pet milijuna eura.

Proteklih mjesec dana traju pregovori jer Španjolac u Manchester Unitedu nije bio previše zadovoljan, niti je Louis van Gaal pokazao neku želju da se bori za ostanak nekadašnjeg vratara Atletico Madrida. Stoga se nije propustila prilika u kojoj Real Madrid želi zamjenu za velikog Ikera Casillasa, a De Gea je svakako pravi izbor jer uskoro će napuniti 25 godina i sigurno može trajati sljedećih pet do sedam.

Istodobno, pregovaralo se i s Kikom Casillom iz Espanyola, ali on je ionako samo rješenje za klupu, nije bio opcija za prvu poziciju. I sad više straha za glavnog vratara nema, "kraljevi" su se namirili i mogu mirne duše ispratiti Casillasa u Porto, gdje će nastaviti karijeru.

>> De Gea postavio ultimatum: Riješite se Casillasa i dolazim

Komentara 1

IG
Iggorson
13:02 08.07.2015.

Daj Deželiću prestani izmišljati informacije... gdje su ti izvori? Glas slavonije? Smijesne novine..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije