Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MUNDO DEPORTIVO

Real je dogovorio jedan od najvećih transfera u povijesti. Modrić je dobio dostojnog nasljednika

Jude Bellingham File Photos
Tim Goode/PRESS ASSOCIATION
07.06.2023.
u 17:03

Španjolci tvrde kako je kraljevski klub osigrao usluge veznjaka za kojim je poludjela cijela Europa

Ugledni španjolski medij Mundo Deportivo, Real Madrid je uspio završiti veliki posao, u jednom od najvećih klupskih transfera u povijesti na Santiago Bernabeu stiže engleski veznjak Jude Bellingham.  Očekuje se kako bi ovaj sjajni 19-godišnjakl na Bernabeu trebao stići u transferu vrijednom više od 100 milijuna eura.

Također, Borussiji Dortmund trebali bi biti isplaćeni i bonusi kroz godine koji bi se mogli popesti i do dodatnih 20 milijuna eura.  Nakon što se obave detaljni liječnički pregledi, ugovor bi trebao biti potpisan, a Luka Modrić će dobiti dostojnog nasljednika kojemu se predviđa velika karijera.

Bellingham je u Borussiju stigao prije tri godine iz engleskog drugoligaša Birmingham Cityja za 29 milijuna eura, a špekulira se kako bi ovoga ljeta trebao prijeći u madridski Real i to za više od 100 milijuna eura.

VEZANI ČLANCI:

Superstar Gordog Albiona odigrao je 31 utakmicu od 31 moguće u Bundesligi ove sezone, ali zbog ozljede koljena propustio je finiš sezone i presudnu utakmicu s Mainzom koju su crno-žuti odigrali 2:2 i tako izgubili naslov prvaka. 

 

 

 

Komentara 1

CR
crocro
06:55 08.06.2023.

Kada sam pročitao riječ "popesti", dalje nisam čitao. Bolje da su umjesto riječi "popesti" napisali riječ "ŠČ".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije