Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jude Bellingham

19-godišnjak proglašen igračem sezone u Njemačkoj, a sada bi trebao prijeći u Real

Bundesliga - Borussia Dortmund v 1. FSV Mainz 05
Wolfgang Rattay/REUTERS
29.05.2023.
u 14:05

Bellingham je ove sezone postigao osam pogodaka i upisao četiri asistencije za Borussiju koja je u posljednjem kolu izgubila prvo mjesto i naslov prvaka koji je 11. godinu zaredom pripao Bayernu.

Ofenzivni veznjak Borussije iz Dortmunda, 19-godišnji engleski reprezentativac Jude Bellingham proglašen je igračem sezone u Bundesligi.

Bellingham je ove sezone postigao osam pogodaka i upisao četiri asistencije za Borussiju koja je u posljednjem kolu izgubila prvo mjesto i naslov prvaka koji je 11. godinu zaredom pripao Bayernu.

Tijekom sezone Bellingham je igrao u 31 od 34 prvenstvene utakmice za "žuto-crne", no u samoj je završnici imao problema s ozljedom koljena pa je zbog nje ostao i na klupi u posljednjem kolu u subotu u kojem su njegovi suigrači trebali domaću pobjedu protiv Mainza za osvajanje naslova, ali su odigrali 2-2 i tako pali na drugo mjesto zbog lošije razlike pogodaka od Bayerna.

Bellingham je u Borussiju stigao prije tri godine iz Birmingham Cityja za 29 milijuna eura, a špekulira se kako bi ovoga ljeta trebao prijeći u madridski Real i to za više od 100 milijuna eura.

Komentara 1

T2
Tomo_20
19:19 29.05.2023.

Nadam se da nece jer nije za Real nikakvo pojacanje!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije