Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Naslov sve dalje

Real izgubio kod Betisa, Joseu se osvetilo izostavljanje Luke!

Maskota
Foto: AFP
1/2
25.11.2012.
u 04:56

Jose Mourinho ostavio je Luku Modrića na klupi, uveo ga je na poluvremenu, kad su već gubili 0:1, nije mu ni to pomoglo...

Madridski je Real izgubio na gostovanju kod svog imenjaka Betisa 0:1 u 13. kolu španjolskoga prvenstva! Aktualni prvak se već nakon 13 odigranih utakmica polako može početi opraštati od obrane naslova, jer ove sezone nezaustavljiva Barcelona ima osam bodova prednosti i u slučaju današnje pobjede kod Levantea "višak" će postati dvoznamenkast.

No, kraljevski klub u Sevilli je igrao nimalo kraljevski, nimalo šampionski. Trener Jose Mourinho odlučio je u momčadi napraviti jednu izmjenu u odnosu na utakmicu Lige prvaka u tjednu. Na klupi je ostavio našega Luku Modrića, a u vatru gurnuo Mesuta Özila. Kasnije je hrvatski veznjak krenuo spašavati stvari od poluvremena, bio je jedan od najboljih pojedinaca Reala, ali Madriđani nisu uspjeli nadoknaditi gol zaostatka iz 17. minute kad je njihovu mrežu zatresao Benat.

Ostavljanje Modrića na klupi i stavljanje Özila u sastav bio je potez koji se osvetio Mourinhu, jer je njemačkog nogometaša, primjerice, Goal.com proglasio najgorim igračem utakmice.

- Betis nas je nadigrao! Svaka im čast. Pokazali su što je borba. No, sudac je poništio naš gol, onaj koji je zabio Beznema, nije dosudio jedanaesterac i oštetio nas - kaže Mourinho te dodaje:

- Nije normalno da igramo Ligu prvaka u sreijedu, a već u subotu prvenstvo! Što se tiče zaostatka za Barcelonom, godinu možemo završiti s devet, deset ili čak 13 bodova zaostatka. Ali, sve je i dalje otvoreno!

Komentara 9

ZA
zani
10:10 25.11.2012.

Vratar Betisa je fenomenalno branija. Obranija je vise stopostotnih situacija i doprinija sigurnost i samopouzdanje Betisovim igracima u obrani. Cinjenica je da svaka momcad igra 150% protiv Reala i tome se mora Real suprostaviti. Sirine napada nije bilo, pokusavalo se non stop (sa malin iznimkama) prema sredini, a u drugom poluvremenu dugim loptama, to ne ide. Postavlja se pitanje dali je sustav Mourinhove igre prokuzen. Od igraca Ozil nije odigra kako triba, ali sta reci kada Ozil igra fenomenalno u prijasnjim utakmicama i onda opet na klupu. To vjerojatno djeluje na motivaciju igraca. Ali trener je taj koji odlucuje i oni moraju dati maksimum na terenu, a to nisu dali svi igraci. Luka je odigra odlicno u drugom poluvrimenu, unija je zivosti i dinamicnosti u napadu, isto tako i Kaka. Khedira i Ozil ocajni.

PE
pessimus
07:01 25.11.2012.

e, pa sad ga pretjerujete. ako jedan real ovisi o igranju jednog igrača, pa makar on bio i luka modrić, treba se odmah rasformirati. konačno odigrao je cijelo drugo poluvtijeme, pa ništa nije napravio.

DU
Deleted user
14:55 25.11.2012.

@nini: E upravo to. Ronaldo od kad je dobio lakat u oko protiv Levanta ko da je stao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije