Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veliki preokret

Real 'iz zasjede' u zadnji čas oteo Barceloninu najveću želju

Lautaro Martinez
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
14.09.2020.
u 19:35

Nakon što su u Barceloni prekrižili Urugvajca Luisa Suareza, Martinez je bio njihov prvi izbor

Premda se već danima nagađa kako će argentinski napadač Lautaro Martinez (23) iz Intera preseliti u Barcelonu, talijanski Sport Mediaset tvrdi kako se u igru uključio Real Madrid dogovorivši transfer vrijedan 100 milijuna eura.

Sport Mediaset tvrdi kako je Kraljevski klub dogovorio transfer nakon što je Barcelona skoro godinu dana bezuspješno 'lomila' čelnike Intera.

Nakon što su u Barceloni prekrižili Urugvajca Luisa Suareza, Martinez je bio njihov prvi izbor.

Barca je navodno prvo ponudila 70 milijuna eura odštete i dolaske Nelsona Semeda i Artura Vidala, međutim Inter je inzistirao na punoj odšteti od 111 milijuna eura. Katalonci su potom 'podebljali' ponudu međutim, Inter nije popuštao.

Talijani sada tvrde kako se u igru uključio Real Madrid ponudivši 100 milijuna eura za 23-godišnjeg napadača. Inter bi tim novcem doveo veznjaka Chelsea N'Gola Kantea za 50 milijuna eura i još zaradio.

Isti izvor sugerira kako je Real Madrid dogovorio osobne uvjete s Martinezom ponudivši mu ugovor vrijedan osam milijuna eura po sezoni. To je dva milijuna eura manje nego što mu je nudila Barcelona, ali i za tri milijuna više od Interovih ponuđenih pet.

Martinez je u Inter stigao 2018. iz Racing Cluba za 23 milijuna eura, a u 84 nastupa u dresu "Nerazzurra" zabio je 30 golova.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije