Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Španjolska liga

Real bez Modrića ispustio pobjedu protiv Valladolida

Real Madrid - Valladolid
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
24.08.2019.
u 21:23

Poveo je kraljevski klub golom Karima Benzeme u 82. minuti, a pogodak za konačnih 1-1 u 88. minuti postigao je Sergio Guardiola

Veliki bod osvojili su nogometaši Valladolida koji su u utakmici 2. kola španjolskog prvenstva kao gosti na Santiago Bernabeu s domaćim Real Madridom odigrali 1-1 (0-0).

Poveo je kraljevski klub golom Karima Benzeme u 82. minuti, a pogodak za konačnih 1-1 u 88. minuti postigao je Sergio Guardiola. 

U momčadi Reala nije bilo kapetana hrvatske reprezentacije Luke Modrića koji je izdržavao jednu utakmicu suspenzije, zbog crvenog kartona zarađenog u utakmici 1. kola protiv Celte Vigo.

U prvoj utakmici subotnjeg programa Osasuna i Eibar odigrali su bez pogodaka 0-0.

Od 21 sat igraju se utakmice Celta Vigo - Valencia i Getafe - Athletic Bilbao.

Sevilla je u ovom trenutku vodeća s maksimalnih šest bodova iz dvije utakmice, a po četiri boda u dva nastupa osvojili su Real Madrid i Valladolid.

>> Trebaju li očevi, baš kao Zidane, gurati sinove u prvu momčad?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije