Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JUNAK KOVAČIĆ

Reakcije navijača: 'Ovako igraju velike reprezentacije. Stanišić i Livaković su svjetske klase'

Bursa: Turska i Hrvatska sastale se u 2. kolu kvalifikacija za EURO 2024
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/50
28.03.2023.
u 23:14

Prema očekivanjima, naši navijači su zadovoljni nakon pobjede izabranika Zlatka Dalića

U susretu 2. kola D skupine kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2024. godine, hrvatska nogometna reprezentacija je u Bursi pred 44.000 gledatelja pobijedila Tursku sa 2-0, a oba gola zabio je Mateo Kovačić. Nakon šoka na Poljudu i remija protiv Walesa, hrvatska nogometa reprezentacija se u grotlu novog, rasprodanog stadiona u Bursi vratila na pojedničku stazu, slavivši sa 2-0.

Oba gola zabio je Mateo Kovačić (20, 45+4).  Hrvatska nakon dva kola vodi na ljestvici sa četiri boda koliko ima i Wales koji je pobijedio Latviju sa 1-0. Turska je ostala na tri boda, dok su Latvija i Armenija na nuli.

Uoči susreta izbornik Zlatko Dalić je imao problema s ozljedama. Nije mogao računati na Marka Livaju, te na Brunu Petkovića koji se nije uspio oporaviti niti za drugi susret u ovom mini ciklusu. U odnosu na utakmicu s Walesom, iz prvog sastava ispali su Josip Juranović, Borna Sosa i Livaja, a mjesto u momčadi dobili su Josip Stanišić, Borna Barišić i Mario Pašalić.

Hrvatski navijači prokomentirali su pobjedu na facebook stranici Hrvatskog nogometnog saveza. 

- Odlična tekma, tako igraju velike reprezentacije, uzmu 3 boda sa teškog gostovanja i mirna kuća.
Livaković još jednom potvrdio klasu i odličnu formu, Stanišić odlican u prvom dijelu, u drugom se i nije puno ubacivao u napad jer nije bilo ni potrebno, Kova maestralan, ne samo zbog golova nego i zbog njegove retorike na terenu ka suigračima..I naravno kapetan kapetanski kako i dolikuje baš kao i Perisic sa svojim zalaganjem i fokusom..bravo VATRENI

- Ako nekom nije jasno Stanisic je svjetska klasa. Treninzi bayerna su jači nego većina bundesligaskih utakmica.

- Lovro Majer zaslužuje veću minutažu u reprezentaciji!! Rutinska i zaslužena pobjeda nakon klasično slabih uvodnih 15ak minuta!! Dominik Livaković je igrac utakmice bez obzira na 2 gola Kovacica!! 

- Ajme ne valja Brozović, ajme ne valja Stanišić, ajme katastofa smo, sreća pa smo dali 2 gola. (Na poluvremenu 90% ovakvih komentara na svakoj stranici). Pa ni Real Madrid ne bi stvorio prilike u prvih 15-20 minuta pod ovakvim presingom i publikom. Imali smo hladnu glavu, igrali našu igru i dobili utakmicu. Svaka čast momci, ovako se igra i treba igrati.

- A jest mi drago i ako je početak i večina utakmice bila loše odigrana, Brozović je bio katastrofa, ne znam šta mu bi, ali mi je drago jer ću sutra po gradu hodat u Hrvatskom dresu, a svaki grad u Njemačkoj pun Turaka

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije