Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EKSPRESAN PORAZ

Reakcije borilačkog svijeta: Tužno je vidjeti Fedora da ovako izgubi

Fedor Emelianenko
Foto: Youtube Screenshot
27.01.2019.
u 17:30

Patricio Freire: “Fedor je legenda i uvijek će biti, ovo uopće ne umanjuje njegova posignuća. Najbolji borac svih vremena. Volimo te.”

Finale velikog Grand Prixa teške kategorije završilo je za samo 35 sekundi pobjedom Ryana Badera koji je nokautirao legendarnog Fedora Emelianenka postavši prvi čovjek u povijesti Bellatora koji drži pojas u dvije kategorije.

Bader je svoje kolege borce uspio impresionirati, ali također i rastužiti budući da će Fedor mnogima uvijek ostati u srcu kao jedan od, ako ne i najdraži borac svih vremena. Pročitajte reakcije koje donosi Fightsite.

Patricio Freire: “Fedor je legenda i uvijek će biti, ovo uopće ne umanjuje njegova posignuća. Najbolji borac svih vremena. Volimo te.”

David Rickels: “Da, tužan sam.”

Michael Chandler: “Wow! Taj Baderov direkt/kroše je ubojit.”

Patricky Freire: “Tužno je vidjeti legendu da ovako izgubi. Uvijek ću biti fan. Fedor je najveći ikad bez obzira što god se dogodilo.”

CB Dolloway: Wow, čestitam Ryan Bader. Prvi dvostruki prvak u Bellatoru.”

Eddie Alvarez: “Wow Ryan Bader, Zaista sam tužan vidjeti posljednjeg cara da ode na ovakav način, ali Baderov niz u Bellatoru je nevjerojatan. Taj tip ubija i odlično predstavlja Ameriku.”

Ian McCall: “Ryan Bader, fantastično.”

Will Brooks: “Aha u redu, Bader.”

Damien Brown: “Wow, Bader, čestitam prvače, kakav nastup. Kratko i oštro.”

Tito Ortiz: “Ryan Bader čestitam.”

Ključne riječi

Komentara 3

SC
schwertransport
20:00 27.01.2019.

Đedo oce da se sora i sta se cudi borilacki svijet

OV
Ovozemaljski
18:00 27.01.2019.

Da se nije borio protiv Mirka nitko nebi ni znao za njega😁😁😁

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije