Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISELIO IZ KUĆE

Razvodi se Bosanac kojeg Nijemci obožavaju, nakon 28 godina pukla ljubav

Hasan Salihamidžić
Instagram
06.05.2022.
u 09:58

Bild navodi da je popularni Brazzo već iselio iz obiteljske kuće, što je potvrda da se brak raspao. Salihamidžić i Esther u vezi su od 1994. godine, a u braku su od 2007.

Sportski direktor i član uprave Bayerna Hasan Salihamidžić (45), prema pisanju njemačkog Bilda, razvodi se od supruge Esther Copado s kojom je bio 15 godina u braku, a 28 godina u vezi.

Bild navodi da je popularni Brazzo već iselio iz obiteljske kuće, što je potvrda da se brak raspao. Salihamidžić i Esther u vezi su od 1994. godine, a u braku su od 2007.

Imaju troje djece i svi su rođeni u Münchenu. Njihov sin Nick (19) želi postati profesionalni nogometaš i trenutačno igra za drugu momčad Bayerna.

Ne tako davno Salihamidžić je ovako govorio o svojoj supruzi, Njemici španjolskih korijena:

– Volimo se i pazimo. I ono što je najvažnije: vjerujemo jedno drugome – rekao je u jednom intervjuu Salihamidžić o supruzi Esther s kojom je 2004. prošao pravu dramu na Maldivima, na godišnjem odmoru. Na idiličnoj destinaciji našli su se baš u vrijeme zastrašujućeg tsunamija prouzročenog žestokim potresom (9,1-9,3 po Richteru) s epicentrom u Indijskom oceanu.

– Sjedili smo za doručkom kad je naletio divovski val i odjednom smo se do vrata našli u vodi. Na vrijeme smo na ramena stavili naše dvoje djece i sklonili se na sigurniju stranu otoka... – kazao je poslije.

Dodajmo i da je dio nezadovoljnih navijača Bayerna nedavno na društvenim mrežama slao prijeteće poruke obitelji Salihamidžić, nezadovoljan što je momčad ispala od Villarreala u Ligi prvaka.

Posljednju zajedničku fotografiju s obitelji Salihamidžić je na Instagramu objavio 24. prosinca kada je svojim pratiteljima čestitao Božić te im zaželio sretne praznike.

>> Pogledajte i emotivni Ćirin govor


 

Ključne riječi

Komentara 12

MA
Maui
21:27 06.05.2022.

Fenomenalna sportska vijest.

TA
Tajg
12:18 06.05.2022.

Bosanac izgleda ima rodni list a njegova na zapadu je bez, na osnovu članka?

BL
blekpanther
23:15 06.05.2022.

Baš je neki Bosanac taj Jablaničanin!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije