Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potvrdio glasnogovornik

Razbijen i opljačkan kombi hrvatskih rukometaša u Francuskoj: 'To je veliki propust'

Hrvatska rukometna reprezentacija
Foto: DPA/PIXSELL
1/7
19.01.2017.
u 11:06

"To je propust organizatora koji moramo istaknuti kao nepoštivanje nekih pravila jer, nažalost, kombi je bio označen i imao je službeno dopuštenje da bude parkiran u krugu dvorane", rekao je glasnogovornik HRS-a Ivica Maraš

Hrvatska rukometna reprezentacija sinoć je pobijedila Čile s rezultatom 37:22 i pred njom je utakmica za prvo mjesto u skupini protiv Njemačke. A dok su naši s lakoćom razbijali Čile, netko je provalio u kombi koji je službeno prijevozno sredstvo Hrvatskog rukometnog saveza. Tu je priču za 24 sata potvrdio glasnogovornik HRS-a Ivica Maraš. 

– Tijekom sinoćnje utakmice na parkiralištu je opljačkan službeni kombi hrvatske rukometne reprezentacije. Nažalost, nemamo još nikakvih detalja o pljački jer je istraga u tijeku. Policijski službenici obavijestili su nas da je odnesena znatna količina stvari koje su bile unutra. U ovom trenutku čekamo da nam jave ostale detalje. To je propust organizatora koji moramo istaknuti kao nepoštivanje nekih pravila jer, nažalost, kombi je bio označen i imao je službeno dopuštenje da bude parkiran u krugu dvorane. Pomaknut je na parkiralište koje su koristili navijači, koje, navodno, nije bilo osigurano, tako da ćemo vidjeti što će se tijekom dana događati – rekao je glasnogovornik HRS-a Ivica Maraš.

Video iz Rouena pogledajte na portalu 24 sata.

Komentara 3

DH
dalibor.hren
14:31 19.01.2017.

Da se takve stvari (nejestiva hrana, neadekvatan smještaj, razbijanje i krađa iz službenog vozila...) dogode sljedeće godine Francuzima u Hrvatskoj, naš bi Savez bio drakonski kažnjen, a reprezentacija suspendirana. Da ne spominjem francuske grubosti na utakmicama koje suci "ne vide!?" Igraju na granici pregrubog i prljavog...

TR
tragurion1954
19:04 19.01.2017.

Sramota! Da se je to u Hrvatskoj dogodilo, svi bi nas popljuvali? A najviše bi pljuvali hrvatski novinari i oporbeni politicari. Steta da mi Hrvati nemamo više ponosa i zajednistva. Ili je Peta kolona toliko moćna?!

UN
unbekant
15:39 19.01.2017.

Bice da su to ucinili balkanski mafijasi......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije