Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reakcije igrača

'Kalkulacije? Ma nema šanse! Ne znam koja momčad izlazi na teren da bi izgubila'

Hrvatska - Čile
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
18.01.2017.
u 23:04

- Nijemci igraju sjajnu obranu, ali jednim brzim rukometom možemo i to razbiti. Ali, u prvom redu mora biti naša obrana, moramo zaustaviti njihove pucače.

Hrvatska rukometna reprezentacija s lakoćom je pobijedila Čile u četvrtom kolu SP-a u Francuskoj, završilo je 37:22. Izbornik Željko Babić uspio je odmoriti neke naše glavne igrače pa su priliku dobili oni s manjom minutažom i odigrali prilično dobro. 

- Nadali smo se takvoj utakmici, malo lakšoj. Ipak, bili smo jako oprezni jer su oni dobili Bjelorusiju pa smo znali da nema opuštanja, ali na kraju je bilo lakše od očekivanog. Izbornik u prvom dijelu nije bio zadovoljan jer smo brzali u nekim akcijama, ali na kraju smo zasluženo pobijedili. No, ima stvari koje možemo popraviti, rekao je za RTL Luka Stepančić nakon susreta.

Stepančić je danas dao obol pobjedi, zabio je tri gola.

- Nas četiri, pet vanjskih igrača mora biti raspoloženo u sljedećim utakmica ako želimo i dalje pobjeđivati. Ja sam se danas opustio. Uz Cindrića i Duvnjaka mi ostali vanjski igrači moramo ponijeti ekipu. Bio sam dosta samokritičan na početku, znao sam da mogu više, a nadam se da ću u budućnosti biti sve bolji.

Kalkulacije?

- Slušamo priče o kalkuliranju, ali ne znam koja bi momčad igrala da izgubi. To nećemo raditi.

Naši u petak igraju protiv Njemačke za prvo mjesto u skupini.

- Nijemci igraju sjajnu obranu, ali jednim brzim rukometom možemo i to razbiti. Ali, u prvom redu mora biti naša obrana, moramo zaustaviti njihove pucače.

Lovro Jotić odigrao je odličnu utakmicu, zabio je pet golova.

- Imao sam malo lošiji ulazak u utakmicu, vukla me želja za igrom, ali kasnije se sve otvorilo i ja sam jako zadovoljan.

Utakmicu je komentirao i Kontrec.

- Nakon prve utakmice smo vidjeli da nema laganih utakmica. Ušli smo oštro u utakmicu, zaustavili njihove najjače strane i uvjerljivo slavili, rekao je Tin Kontrec.

Komentara 2

HL
HV_LAKI102
06:59 19.01.2017.

I pored toga sto imamo super ekipu nije sramota izgubiti od Njemaca,a ni njima od nas.

SS
sokac sa drave
08:52 19.01.2017.

Ja mislo dobro je tu je Stepancic nemoze losije od Kopljara,kad ono nista prazna puska.Treba naknadno pozvati Kopljara jer on nemoze nikada losije od Stepancica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije