Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BURNO MEĐU KRALJEVIMA

Rat u Realu: Ramos prozvao Modrića, Luka mu nije ostao dužan!

Ramos Modrić
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
27.11.2018.
u 17:21

Navodno je došlo do sukoba klanova, 'španjolskog' koje predvodi Sergio Ramos, te 'internacionalnog' na čijem je čelu Luka Modrić.

Burno je ovih dana u Realu nakon neočekivanog 0:3 poraza od Eibara u španjolskom prvenstvu.

Navodno je došlo do sukoba klanova, 'španjolskog' koje predvodi Sergio Ramos, te 'internacionalnog' na čijem je čelu Luka Modrić.

Ramos je nakon Eibara javno pred svima okrivio Modrića da se nije dovoljno trudio kod drugog i trećeg gola Eibara te ga prozvao za lošu situaciju u klubu, javlja Diario Gol.

Foto: Reuters/Pixsell

Na tome kapetan kraljeva nije stao već je od trenera Santiaga Solarija zatražio da Luku u utakmici Lige prvaka preseli na klupu.

Nije Ramos zatražio da samo Luka preseli na klupu, već je od trenera zatražio da iz prvih 11 izbaci Marcela, Casemira, Navasa, Balea, Benzemu i Varanea.

Španjolci ističu kako Modrić nije mirno promatrao ovaj ispad Ramosa, te da mu nije ostao dužan...

>> Pogledajte i predstavljanje novog trenera Hajduka


 

Komentara 31

Avatar Ruanda2013
Ruanda2013
18:11 27.11.2018.

Dugo nisam pročitao debilniji članak. Navodno, možda, rekli su, nije ostao duzan sa .... I neko dobiva novce za ovakav posao

DU
Deleted user
17:39 27.11.2018.

Svi krivi za golove osim stopera. Sergio Ramos je bas inteligentan ovih dana

MA
Marsijanac
17:34 27.11.2018.

Sergio Ramos se za tu tekmu nije nakljukao dovoljno droge pa mu bas nije islo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije