Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AGONIJA

Raspuštena seniorska momčad Trogira

Nogomet
12.10.2009.
u 15:07

NK Trogir, klub osnovan 1912. godine, sve je izglednije, neće dočekati 100. rođendan. Golemi financijski problemi koji ga pritišću krivi su što seniori nisu odigrali dvije utakmice u Trećoj ligi, koje je klub sada član, te je time ispao iz natjecanja.

Seniorska momčad je raspuštena, natječu se juniori i kadeti, samo je pitanje dana kada će se klub i službeno ugasiti. Nova trogirska gradska vlast ne može i ne želi preuzeti klub s oko devet milijuna kuna duga, već želi ugasiti ovaj, a osnovati novi NK Trogir pod drugačijim imenom. Zato će podržavati mlađe uzrasne kategorije.

Za sve je, tvrde oni, kriva bivša klupska uprava na čelu s tadašnjim dogradonačelnikom Trogira Vinkom Brkanom, koji je počeo megalomanski pothvat građenja prvoligaša. Planirana je i gradnja stadiona u Divuljama, dovođeni su brojni igrači. Stigao je tako nekadašnji hajdukovac Ivica Pirić, nešto je zasigurno stajao i Darko Čordaš, no najviše Milan Rapaić. Nezapamćena pompa vladala je početkom prošle godine, kada je Miki prihvatio ponudu Trogira, poslije mu se zamalo priključio i Mornar. Trogirani su tada stremili vrhu, a danas su, manje od dvije godine kasnije, na samome dnu.

Ključne riječi

Komentara 1

PE
pessimus
16:51 12.10.2009.

ne treba klub ugasiti. treba se amaterizirati i početi se natjecati u najnižem rangu. bilo bi tragično za grad trogir da se klub raspusti i to dvije godine prije proslave 100-te godišnjice.vjerujem da u gradu trogiru ima ljudi koji to neće dopustiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije