Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kvalifikacije za Ligu prvaka

Rangersi izgubili kod kuće od švedskog Malmöa

Nikica Jelavić
Reuters
26.07.2011.
u 23:55

Klubovi hrvatskih nogometaša koji su jučer nastupili u trećem pretkolu Lige prvaka nisu bili uspješni

Kijevski Dinamo na svom je travnjaku sa 0:2 pobijeđen od ruskog Rubina iz Kazanja. Ognjen Vukojević za domaćina je odigrao 55 minuta, nakon toga zamijenio ga je ukrajinski reprezentativac Artem Milevskij.

Neuspješan je bio Glasgow Rangers kao domaćin, pobijeđen je od švedskog Malmöa sa 1:0. Nikica Jelavić za domaćina je odigrao cijelu utakmicu i bio je najbolji igrač svoje momčadi. Osobito dobro odigrao je u drugom poluvremenu kada je svom suigraču Naismithu pripremio dvije izgledne prilike. Ali, Škot ih nije iskoristio.

Komentara 1

DH
dalibor.hren
08:53 27.07.2011.

Bojim se da će se neuspjesi nastaviti i danas

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije