Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESVAKIDAŠNJA POJAVA

Rangers i Celtic poraženi u istom danu

Rangers Celtic
Reuters
25.03.2010.
u 07:19

Dva najuglednija škotska nogometna kluba, Celtic i Glasgow Rangersi, poraženi su u istom danu u domaćim natjecanjima, što je veliki raritet.

Tako je Celtic ponižen u 30. kolu škotskog prvenstva na gostovanju kod St. Mirrena, tek desetoplasiranog kluba ljestvice s čak 0:4, dok su Rangersi poraženi u ponovljenom dvoboju četvrtfinala FA Cupa na gostovanju kod Dundee Uniteda sa 1:0 (prva utakmica na Ibroxu je završila 3-3) te su ispali iz natjecanja.

Celticu je ostvareni poraz bio prvi od St. Mirrena nakon 1989. godine, a njime je praktički izgubio naslov u škotskom prvenstvu budući da za Rangersima (koji imaju dvije utakmice manje) trenutačno zaostaje 10 bodova, a još je ostalo samo osam kola do kraja sezone.

Rangersi su s druge strane poraženi od Dundee Uniteda golom Davida Robertsona iz 90. minute. Potencijalni hrvatski reprezentativac Mihael Kovačević odigrao je prvih 45 minuta za Dundee.

Škotski Premiership, 30. kolo:

St. Mirren – Celtic 4-0

Kilmarnock – Hamilton 1-2

Redoslijed: 1. Glasgow Rangers 67 (-2), 2. Celtic 57, 3. Dundee United 49 (-1), 4. Motherwell 48, 5. Hibernian 47 (-1)... 

Škotski FA Cup, četvrtfinale:

Dundee United – Glasgow Rangers 1-0 (Robertson 90)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije