Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIŠTA OD FORMULE

Ralf Schumacher ostaje u DTM-u

Ralf Schumacher
VL
23.03.2010.
u 19:18

Usprkos špekulacijama o povratku u formulu 1, 34-godišnji Nijemac Ralf Schumacher, mlađi brat poznatijeg Michaela, i dalje će se natjecati u Njemačkom prvenstvu trkaćih automobila (DTM), vozeći za Mercedes.

Mlađi Schumacher posljednju utrku u formuli 1 odvozio je 2007. za upravljačem Toyote. Od tada se natječe u DTM-u, a špekulacije da bi se mogao pridružiti bratu Michaelu u natjecanju formule 1 pale su u vodu, jer je Ralf Schumacher potvrdio da će i treću sezonu zaredom voziti za Mercedes u DTM-u.

- Meni je veliko zadovoljstvo nastupati u DTM-u i radujem se svojoj trećoj sezoni u tom natjecanju. Ove sezone navijači mogu pratiti mog brata Michaela i mene kako vozimo za istu momčad, Mercedes. Jedina je razlika što on vozi formulu 1, a ja DTM - izjavio je Ralf Schumacher, koji je tijekom karijere ostvario šest pobjeda u utrkama formule 1.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije