Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Španjolci pišu

Rakitiću postavili nevjerojatan uvjet koji bi mogao pokvariti posao

Ivan Rakitić
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
04.06.2020.
u 07:43

Za Barcelonu je odigrao 299 utakmica osvojivši Ligu prvaka 2015. godine. U pet sezona osvojio je četiri naslova španjolskog prvaka

Ivan Rakitić (32) se ove sezone nije previše naigrao u Barceloni, pa se često spominjao njegov odlazak s Nou Campa.

Hrvatskog reprezentativca se povezivalo s nekoliko europskih velikana, a aktualan je i njegov povratak u Sevillu iz koje je prije šest godina stigao u katalonsku prijestolnicu.

Ivan Rakitić
1/5

U Sevilli je igrao tri godine i tamo je upoznao suprugu Raquel. Ivan često ističe da se jednog dana namjerava vratiti i tamo živjeti. 

Sevilla i dalje želi Hrvata, ali je postavila uvjet da Rakitić raskine ugovor s Barcelonom koji traje do lipnja 2021. 

To se teško može dogoditi, jer katalonski klub za vatrenog traži između 15 i 20 milijuna eura. Barci je želja dovesti Lautara Martineza iz Intera.

S druge strane andaluzijski klub nema namjeru platiti Rakitića, te traži od njega da pristane na mnogo manju plaću od one koje ima u Barceloni, piše Mundo Deportivo. Ivan u Barci ima plaću od osam milijuna eura.

Problem stvara i Raketina želja za trogodišnjim ugovorom što Sevilli baš i ne odgovara.

'Za Rakitića je i dalje prioritet Barcelona i završetak ove sezone u kojoj se lovi titula u Španjolskoj i u Ligi prvaka. Kasnije bi htio ostati u Primeri, najviše mu se sviđa opcija povratka u Sevillu. Tamo je idol navijača i to je grad njegove supruge', ističe Mundo Deportivo.

Za Barcelonu je odigrao 299 utakmica osvojivši Ligu prvaka 2015. godine. U pet sezona osvojio je četiri naslova španjolskog prvaka.

Ivan Rakitić je osvojio srebrnu medalju s hrvatskom reprezentacijom na SP.u 2018. godine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije