Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Španjolska

Rakitić zabio sjajan pogodak u pobjedi Barcelone, ali nije slavio

Ivan Rakitić
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
20.10.2018.
u 23:15

Rakitić je svoj drugi ovosezonski pogodak u Primeri postigao odlično reagiravši na jedan odbijanac te prizemnim udarcem s desne strane s 15 metara pogodio suprotni kut protivničkog gola

Nogometaši Barcelone zasjeli su na vrh ljestvice španjolskog prvenstva zahvaljujući 4-2 (2-0) pobjedi protiv Seville na svom Camp Nou u susretu 9. kola, a posljednji pogodak za svoju momčad postigao je hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić u 88. minuti.

Rakitić je svoj drugi ovosezonski pogodak u Primeri postigao odlično reagiravši na jedan odbijanac te prizemnim udarcem s desne strane s 15 metara pogodio suprotni kut protivničkog gola. Njegovim golom Barcelona je povela s 4-1.

>> Pogledajte tko su najskuplje plaćeni hrvatski sportaši

Inače, Barcelona je vrlo rano riješila pitanje pobjednika golovima Philippea Coutinha u 2. i Lionela Messija u 12. minuti. Na 3-0 povisio je Luis Suarez u 63. minuti iz kaznenog udarca kojega je sam izborio.

Sevilla je smanjila na 3-1 kada je udarac Pabla Sarabije s više od 20 metara na putu prema golu u glavu pogodio Gerarda Piquea, promijenio smjer i prevario Ter Stegena. Konačni rezultat postavio je Luis Muriel u prvoj minuti sudačke nadoknade.

Pobjedu Barcelone pokvarila je Messijeva ozljeda lakta zbog koje je morao biti zamijenjen već sredinom prvog poluvremena. Argentinski virtuoz je prilikom jednog pada nespretno ostavio lijevu ruku ispod vlastitog tijela i u velikim je bolovima napustio travnjak.

Ivan Rakitić
1/10

Messijeva ozljeda dolazi u nezgodno vrijeme za Barcelonu koju u srijedu očekuje dvoboj protiv Intera u Ligi prvaka, a sljedeće nedjelje i veliki derbi protiv madridskog Reala. No izgleda da bi Messi već za El Clasico mogao biti spreman.

Rakitić je odigrao čitavu utakmicu za Barcelonu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije