Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šok u Barceloni

Lionel Messi slomio desnu ruku i neće igrati El Clasico!

Lionel Messi
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
20.10.2018.
u 23:37

Messi ima frakturu palčane kosti desne ruke i sigurno ga neće biti najmanje tri tjedna

Šok na Nou Campu. Izgledalo je vrlo ružno kada se u 17. minuti Lionel Messi primio za desnu podlakticu u utakmici 9. kola španjolske lige Barcelona - Sevilla (4:2). Naime, Argentinac je u jednom dvoboju sa Sevillinim veznjakom Francom Vazquezom pao na teren te se počeo previjati u bolovima.

Igra je prekinuta, a u teren su ušli liječnici te mu imobilizirali ruku. Messi je u bolovima izašao s terena, a umjesto njega je ušao Francuz Ousmane Dembele. Argentinac je obavio pregled i prve vijesti bile su da je samo istegnuo podlakticu desne ruke.

Lionel Messi
1/10

No Barcelona je iza 23 sata objavila kako je argentinski čarobnjak slomio ruku! Messi ima frakturu palčane kosti desne ruke i sigurno ga neće biti najmanje tri tjedna.

Sljedeće nedjelje, 28. listopada, igra se najveći derbi Barcelona - Real Madrid, a Argentinac će ga morati propustiti. Posljednji El Clasico u kojem nisu igrali Cristiano Ronaldo i Lionel Messi igrao se 2007. godine.

Barcelona je pobijedila Sevillu s 4:2. Strijelci za Katalonce bili su Coutinho (2), Messi (12),  Suarez (63 - 11m) i Rakitić (88), a za goste Sarabia (79) i Muriel (90+1).

>> Pogledajte tko su najskuplje plaćeni hrvatski sportaši

Komentara 2

DU
Deleted user
08:24 21.10.2018.

Logicnim slijedom stvari, znaci, kada ti pukne guma onda si slomio auto .

Avatar mortus50
mortus50
10:06 21.10.2018.

slomio?????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije