Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAZMJENA IGRAČA

Veliki transfer! Rakitić mijenja drugog najskupljeg veznjaka svih vremena

Ivan Rakitić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
23.02.2018.
u 10:49

Mourinho nema ništa protiv odlaska Pogbe u Barcelonu, međutim kao dio transfera traži da u United stigne Ivan Rakitić

Odnos Paula Pogbe i Josea Mourinha u Manchester Unitedu je narušen, pa bi se vrlo lako moglo dogoditi da Francuz već na ljeto napusti Old Trafford.

Njegov agent Mino Raiola već je navodno krenuo u pregovore s Barcelonom, tvrdi Diario Gol.

Mourinho nema ništa protiv odlaska Pogbe u Barcelonu, međutim kao dio transfera traži da u United stigne Ivan Rakitić.

- Rakitić je ono što United treba u veznom redu, igrač koji zna s loptom, voli diktirati tempo, a bio bi savršena alternativa za legendarnog Michaela Carricka koji odlazi u mirovinu na ljeto - pišu Englezi koji su prenijeli vijest o potencijalnom transferu hrvatskog veznjaka u Premier ligu.

Pogba je u Unitedu od 2016. kada je stigao za 105 milijuna eura, što je drugi najveći iznos plaćen za nekog veznjaka (prvi je Coutinho), a ugovor ima do 2021. Raktić je u Barceloni od 2014., a ugovor s klubom veže ga do 2021.

Komentara 12

NO
nogogaz
11:32 23.02.2018.

izgleda da se moramo radovat, što ga barcelona neće više...

DE
debelaberta11
10:56 23.02.2018.

neki dan članak kako se Rakitić boji da će Iniesta otići iz Barce, danas Rakitić ide?

Avatar Abcda
Abcda
22:48 23.02.2018.

Raketa je bio najjaci kad je igrao za Sevillu. On mora biti gazda, ne vodonosa. To je u Barci nemoguce, ali i tako je standardni u prvoj postavi. Ja ga vidim u jednom od Manchestera , Chelsea ili Arsenala, paa i Liverpoola. Kopija Gerrarda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije