Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pobijedili Rayo 4:1

Rakitić s dva gola vodio Sevillu do prve pobjede u Primeri

Ivan Rakitić, portal
Alvaro Hernandez/Press Association/PIXSELL
25.09.2013.
u 22:12

U drugoj utakmici igranoj danas, Valencija je u gostima pobijedila Granadu 1:0

Sevilla je u šestom kolu Primere došla do prve ovosezonske pobjede. U derbiju začelja pobijedila je Rayo Vallecano 4:1, a jedan od najzaslužnijih za to bio je Ivan Rakitić. Hrvatski reprezentativac postigao je prva dva pogotka za svoj klub.

Najprije je u 17. minuti golom iz jedanaesterca doveo svoju momčad u vodstvo, a u 53. je fenomenalnim pogotkom iz slobodnog udarca povisio vodstvo. 

Rayo je dvije minute kasnije smanjio preko Gonzaleza, ali je kasnije ostao i s igračem manje pa je Bacca dvama pogocima za Sevillu zaključio priču.

U drugoj utakmici igranoj danas, Valencia je u gostima pobijedila Granadu 1:0.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije