Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivan uz stratega

Rakitić p(r)ozvao upravu Barce: Bilo bi normalno da nagradite Ernesta

Ivan Rakitić
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
07.01.2019.
u 07:48

Hrvatski reprezentativac je naglasio da su igrači izuzetno zadovoljni Valverdeom i njegovim pomoćnicima

Nakon što je Barcelona novom pobjedom napravila važan korak prema obrani naslova prvaka Španjolske, Ivan Rakitić poručio je kako bi bilo normalno da klub produži ugovor s trenerom Ernestom Valverdeom.

Valverdeu ugovor istječe za šest mjeseci, a na klupu je sjeo u ljeto 2017. nakon čega je osvojio španjolsko prvenstvo, kup i španjolski superkup.

- To je stvar kluba i trenera, no najnormalnije bi bilo da nastavi voditi momčad. Jako smo zadovoljni njime i njegovim pomoćnicima. Što god da odluče dvije strane bit će najbolje - rekao je Rakitić u madridskome predgrađu Getafe gdje je Barcelona u nedjelju pobijedila s 2:1.

S obzirom da su njeni prvi pratitelji Atlético i Sevilla međusobno odigrali 1:1, Barcelona je stigla do pet bodova viška u odnosu na drugoplasirani Atlético Madrid.

- Najbitnije je da smo nastavili pobjeđivati jer je prvenstvo ove godine izjednačeno. U svakoj je utakmici teško pobijediti. Sigurno će se još svašta događati do kraja - napomenuo je hrvatski reprezentativac.

Real Madrid je u nedjelju posrnuo izgubivši s 0-2 na svom terenu od Real Sociedada, pa se nalazi na petom mjestu s deset bodova zaostatka za Barcelonom.

Katalonci su protiv Getafea poveli golovima Lionela Messija u 20. minuti te Luisa Suáreza u 39. minuti, dok je za sedmeroplasirani Gefate u 43. minuti zabio Jaime Mata.

- Za prvu utakmicu u novoj godini nije bilo loše. U prvom poluvremenu smo odigrali dobro, no u drugome smo patili. Došli smo do tri boda protiv Getafea, jedne kompaktne ekipe, i to je najvažnije - zaključio je Rakitić koji je odigrao svih 90 minuta.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije