Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UZVRAT POLUFINALA EL

Rakitić: Ovo je najvažnija utakmica otkako sam u Sevilli

Ivan Rakitić
Foto: UES/Pixsell
30.04.2014.
u 17:56

- Ovo je najvažnija utakmica otkako sam u Sevilli. Od početka smo priželjkivali i nadali se finalu. Svi živimo za tu utakmicu i uživamo u ovom trenutku. Veliki smo optimisti - rekao je Rakitić uoči susreta s Valencijom.

Nakon Luke Modrića još jedan hrvatski igrač ima priliku igrati europsko finale. Ivan Rakitić sa svojom Sevillom kod Valencije brani 2:0 iz prve utakmice u Europskoj ligi.

- Ovo je najvažnija utakmica otkako sam u Sevilli. Od početka smo priželjkivali i nadali se finalu. Svi živimo za tu utakmicu i uživamo u ovom trenutku. Veliki smo optimisti - rekao je Rakitić uoči susreta.

Kapetan Seville se uoči gostovanja u Valenciji posebno zahvalio navijačima.

- Navijači nam daju snagu i čine ponosnima. Teško je to opisati riječima.To je najljepša stvar koju možeš doživjeti kao nogometaš. Navijači su uz nas i to nam puno znači. Ostavit ćemo srce na terenu da ih učinimo sretnima - zaključio je hrvatski veznjak.

>> Rakitić igrač utakmice: Podijelio je novu nogometnu lekciju!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije