Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hvala, Ivane
Povratak na članak

Rakitić objavio dirljivu poruku ispred gotovo 18 milijuna ljudi: Selim teška srca i sa suzom u oku...

Nakon 106 nastupa i 15 golova za hrvatsku nogometnu reprezentaciju, Ivan Rakitić odlučio se za reprezentativnu mirovinu

Komentari 19

LU
lukathereem
22:59 21.09.2020.

Čovijek je doktor nogometa, taktički najsavršeniji igrač ikada, u Barceloni na najvišem nivou uvijek na onom metru kvadratnom terena postavljen gdje treba biti, top klasa i u svim segmentima igre, odličan sportaš čovjek kapa do poda i sretno dalje!

VL
LI
lily
01:34 22.09.2020.

Prerano! Ima tu i utjecaja supruge...

VL
Avatar Admin smetlar
Admin smetlar
07:51 22.09.2020.

sa 32 se oprostit od reprezentacije?!neznam kaj reć!hvala ti ivane za sve ,al ovo kaj si sad napravil ti baš nije na čast!mogel si još ostat 2-3 godine i pomoć mladim igračima.

VL
MA
MacSlavko
01:32 22.09.2020.

Uvijek si igrao punim srcem za Hrvatsku. Znam koliko ti je značio taj dres i to si 106 puta pokazao! Hvala ti što si nas, uz sve ostale dečke, činio toliko ponosnima! 💪🏻💜🇭🇷

VL
RE
RedTree
00:28 22.09.2020.

Čovjek osvojio svjetsko srebro s 30 godina vrijedio 70 milijuna eura i već tada razmišljao o umirovljenju iz reprezentacije!? U zadnje dvije godine pola puta ga nije ni bilo i sad s 32.,igra nogomet na najvišoj razini, nema problema s ozljedama, niti ga je netko izgurao iz reprezentacije i on ode. Čovjek se negdje pogubio očito, a javnost nikad ne zaboravlja te rane oproštaje. Kukoč se malo ranije umirovio zbog leđa i duge sezone u NBA, pa mu neki predbacuju još, Vidić je ostavio Srbiju u 29.,pa svi pamte kao Bosanci Salihamidžiću. A nas najviše zabrinjava slaba sredina u zadnje dvije utakmice. Treba nam Modrić nasušno do Katara bar, da se dotad isprofiliraju ovi mlađi, jer zamjenu za Modrića, Brozovića i Perišića nemamo. A Rakitiću hvala, zaslužio je tokom karijere koje priznanje više, ali trebao je biti vođa reprezentacije još bar 3,4 godine i budući kapetan.

VL
VA
vadis1
22:36 21.09.2020.

Ivan Rakitic je bio jedan od kljucnih igraca u HNR. Nije bio dovoljno cijenjen. Kao i obicno, na Balkanu su ljudi jako pristrani. On nije igrao za Hajduk i/ili Dinamo, dakle nekako nije onaj pravi. Nije Modric nista bolji od Rakitica. Ali Modric je igrao za Dinamo, on je nas, nije iz inozemstva. To je ta inace boljka balkanskih naroda. Pogledadjte kako se slavi general Gotovina, kao da nema i drugih generala?

VL
DU
Deleted user
18:19 22.09.2020.

Budimo realni: čovjek je izabrao najbolji mogući trenutak za povlačenje. Svjestan je da je sa reprezentacijom postigao maksimum, i sada može biti samo lošije, pa se bolje povući sa starom slavom, nego to ikako narušavati. A u svom klubu još nekoliko godina mlatit lovu...svaka čast, vidi se da je pobrao pragmatički švicarski mentalitet. Luus-Bueb 👌😁!

VL
DU
Deleted user
07:55 22.09.2020.

Hvala Ivane za sve lijepe trenutke koje si nam priustio svojim genijalnim potezima na terenu u svetom dresu. Steta, mozda si mogao jos ovo evropsko, ali kad covjek cita portale nakon portugala i francuske jasno je zasto mu se nije dalo vise, istinu je rekao lovren... jedan dan junaci, a drugi dan pisaju po njima . Steta, da nemamo i medije na strani HR reprezentacije

VL
VP
vukovarac.patak
22:16 21.09.2020.

Sve najbolje Rakitic, jako omiljen igrac za razliku od Mandzukica.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.