Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POBJEDA BARCELONE

Rakitić o gađanju suca: Nisam znao bih li se smijao ili reagirao

Rakitić
Foto: Reuters (Ilustracija)
29.01.2015.
u 11:22

– Kada se momčad poput Atletica otvori, moraš igrati na drukčiji način. No, stil Barcelone nije se promijenio, isti je već 40 ili 50 godina.

Ivan Rakitić sinoć je 70 minuta sudjelovao u izbacivanju Atletico Madrida i prolasku Barcelone u polufinale Kupa kralja. Raketa smatra da je ova pobjeda veliki korak prema naslovu.

– Jako je važno da smo slavili u posebnoj utakmici. Momčad je pokazala da je od prvog dana jedna velika obitelj – rekao je Rakitić i dodao:

– Ide nam dobro i svi smo sretni. Ovo je važna pobjeda, korak prema naslovu i svi smo jako zadovoljni.

Bio je to susret s visokim tenzijama.

– To je normalno u ovakvim utakmicama. Barca i Atletico među najboljim su momčadima svijeta. Igrali smo za naslov pa se takve stvari događaju.

Arda Turan u jednom je trenutku gađao pomoćnog suca kopačkom.

– Nisam znao bih li se smijao ili reagirao – rekao je Rakitić.

Barcelona je dva pogotka zabila iz kontranapada, dok je jedan stigao kao autogol Mirande nakon kornera koji je izveo Rakitić.

– Kada se momčad poput Atletica otvori, moraš igrati na drukčiji način. No, stil Barcelone nije se promijenio, isti je već 40 ili 50 godina.

>> Barcelona u polufinalu, Atletico završio sa 9 igrača! Rakitić inicirao autogol Mirande

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije