Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRANI NOGOMET

Rakitić igrao u pobjedi Barcelone, remi u susretu Perišića i Roga

Messi, Rakitić i Iniesta
Foto: Gtres/Pixsell
21.10.2017.
u 23:06

Katalonci su do vodstva stigli već u 2. minuti pogotkom Deulofeua, ali gol je zapravo trebao biti poništen, jer je kod ubačaja Dignea lopta cijelim obujmom bila izvan granica igrališta.

Nogometaši Barcelone na svom su Campo Nou svladali posljednjeplasiranu Malagu sa 2:0 (1:0) u utakmici 9. kola španjolskog prvenstva i zadržali vodeću poziciju na ljestvici ispred Valencije koja je sa 4:0 svladala Sevillu.

Katalonci su do vodstva stigli već u 2. minuti pogotkom Deulofeua, ali gol je zapravo trebao biti poništen, jer je kod ubačaja Dignea lopta cijelim obujmom bila izvan granica igrališta. No, glavni sudac, a ni njegovi pomoćnici to nisu vidjeli.

Messi, Rakitić i Iniesta
1/17

Barcelona je imala sreće i kod drugog pogotka. Messi je bio u ulozi asistenta, a Iniesta strijelac. No, kod udarca Barcelonina kapetana loptu je skrenuo Rosales koji je pokušao blokirati.

Ivan Rakitić odigrao je svih 90 minuta za Barcelonu.

Mnogo uvjerljivija bila je Valencia koja je pred svojim navijačima svladala Sevillu sa 4:0 uz dva pogotka Guedesa te po jedan Zaze i Mine. U prošlom kolu Valencia je sa 6:3 nadigrala Betis na gostovanju pa je protiv seviljskih klubova u dvije utakmice došla do šest bodova uz gol-razliku 10-3. 

Tako je redoslijed na vrhu ostao isti. Barcelona vodi sa 25 bodova, Valencia je druga sa 21. Treći je Real Madrid sa 17 bodova i utakmicom manje.  Na začelju su Alaves sa tri i Malaga s jednim bodom.

Remi Napolija i Intera

U derbi susretu 9. kola Serie A u Napulju su Napoli i Inter odigrali bez golova, 0:0, pa su obje momčadi ostale jedine neporažene u dosadašnjem dijelu prvenstva. 

Okršaj prve i druge momčadi prvenstva ponudio je neočekivano slab nogomet s malo šansi, većinom na strani domaćina koje je obranio junak dvoboja vratar Intera Handanović. Napoli je "prosuo" prve bodove i više nije maksimalan po učinku. Ivan Perišić je odigrao cijeli susret kod Intera, a Marko Rog je kod Napolija zaigrao od 76. minute. 

Ranije je Sampdoria u Genovi s 5:0 pobijedila Crotone golovima Gian Marca Ferrarija (3), Fabia Quagliarele (11pen), Gianluce Caprarija (38), Karola Linettya (71) i Dawida Kownackog (76). Ivan Strinić je igrao do 67. minute do Sampdorije koja je skočila na visoko peto mjesto. 

Vodi Napoli s 25 bodova ispred Intera (23) te Juventusa i Lazija koji imaju po 19 bodova.  

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije