Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTKRIO BUDUĆNOST

Rakitić donio odluku: To mi nitko drugi ne može ponuditi

Ivan Rakitić
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
26.08.2018.
u 16:29

- Hvala treneru na lijepim riječima, upravi, momčadi i navijačima. Privilegiran sam i dat ću sve za trofeje s ovim klubom.

Ivan Rakitić ovog ljeta bio je velika želja PSG-a koji je bio spreman platiti 90 milijuna eura, no hrvatski veznjak ostaje u Barceloni.

- Posljednjih dana sam razmišljao, sagledao sve opcije i za mene je čast braniti ovaj dres, ponosan sam i nadam se da ću još dugo biti u Barceloni - rekao je Rakitić nakon Barcine 2:0 pobjede kod Valladolida.

- Velika je stvar igrati u najboljem klubu na svijetu. Razgovarao sam sa suprugom, s obitelji i agentom i svi smo odlučili da nam je dobro u klubu i da mi nitko drugi ne može ponuditi ono što mi nudi Barcelona - istaknuo je veznjak Barcelone pa zaključio:

- Hvala treneru na lijepim riječima, upravi, momčadi i navijačima. Privilegiran sam i dat ću sve za trofeje s ovim klubom. Sada je najvažnije da sljedeću utakmicu odradimo na najbolji mogući način.

>> Pogledajte i Večernji Pressing by Igor Štimac s Davorom Šukerom

Komentara 10

PR
prajdali100
16:47 26.08.2018.

Raketa je pametan, staložen čovjek koji svoje poteze pažljivo odvaga i na kraju donese prave odluke.Kud iz Barcelone ???

IL
ilijan1a
21:27 26.08.2018.

Ivane velik si kao čovjek i nogometaša! Hvala ti

Avatar southman
southman
18:06 26.08.2018.

Najbolji klub na svijetu ??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije