Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROPSKA LIGA

Rakitić asistirao, Kelava i Delač ostali praznih mreža

'Sevilla's Ivan Rakitic (R) is congratulated by Alvaro Negredo after scoring against Real Betis during their Spanish first division soccer match at Benito Villamarin stadium in Seville April 12, 2013
Reuters/Pixsell
Autori: mp/VLM, žj/VLM
08.08.2013.
u 23:48

Matej Delač doigravanje je izborio s Vojvodinom koja je svladala Bursaspor 3:0.

Ivan Rakitić asistirao je za prvi pogodak Seville u 6:1 pobjedi nad Mladosti iz Podgorice u uzvratnoj utakmici 3. pretkola Europske lige.

Rakitić je igrao prvo poluvrijeme i asistirao je za pogodak Samperija u 10. minuti. Sevilla je prošla dalje ukupnim rezultatom 9:1.

Matej Delač doigravanje je izborio s Vojvodinom koja je svladala Bursaspor 3:0. Prva utakmica bila je 2:2. Vratar Udinesea, Ivan Kelava, uspio je sačuvati praznu mrežu protiv Širokog Brijega.

Udinese je kod kuće slavio 4:0, a u prvoj utakmici 3:1. Metalurg iz Donjecka svladao je Kukesi (1:0), ali su Albanci prošli dalje ukupnim rezultatom 2:1.

Crvena zvezda nije uspjela nadoknaditi dva gola minusa iz prve utakmice protiv ukrajinske Odesse. Crno-bijeli su kod kuće odigrali 0:0 i tako se oprostili od Europe.

>> Tradicija se nastavila: Hajduk se porazom oprostio od Europe

>> Rijeka prolazi dalje! U gostima kod Žiline odigrala 1:1

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije