Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
reprezentacija

Ragbijaši se vratili u elitni razred

Ragbi (1)
Igor Kralj/Pixsell
03.06.2012.
u 23:22

Hrvatska ragbi 7 reprezentacija ispunila je plan za ovu sezonu i osvojila prvo mjesto na turniru Europskog prvenstva skupine B odigranog ovog vikenda u švicarskom Winterthuru, te tako osigurala povratak u skupinu A.

Možda i malo lakše nego što to očekivano uz šest pobjeda i tek jedan neodlučan rezultat (u skupini protiv Grčke) na cijelom turniru, izabranici Vlade Ursića pobjeđivali su redom u skupini Luksemburg (47-5), Mađarsku (31-12), Monako (38-0), Slovačku (29-0), te uz već spomenut neodlučan rezultata s Grčkom (19-19) osigurali prvo mjesto u grupi.

U polufinalu Hrvatsku je dočekala Norveška s kojom naši reprezentativci nisu imalo prevelikih problema, te su ostvarili visoku pobjedu (38-0). Na kraju u finalnoj utakmice Hrvatska je pobijedila Latviju (22-12) čime je ispunila sva očekivanja i zasluženo se plasirala u skupinu A Europskog prvenstva.

Na turniru za Hrvatsku su nastupili: Dominik Draženović, Nik Jurišić, Denis Muhoberac, Tomislav Burazin, Tonči Buzov, Damir Draganić, Duje Grubišić, Paško Ivančić, Frane Marčić, Ante Plazibat, Filip Mijić i Caleb Brown.


Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije