Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glasgow

Martin i Valent Sinković u polufinalu Europskog prvenstva

02.08.2018.
u 11:45

Braća Sinković su od početka utrke preuzela vodstvo koje nisu ispuštali do kraja

Braća Martin i Valent Sinković plasirala su se u četvrtak, prvog dana Europskog prvenstva u veslanju koje se održava u Glasgowu, u polufinale dvojca bez kormilara. 

Braća Sinković su od početka utrke preuzela vodstvo koje nisu ispuštali do kraja. Utrku su završili s vremenom 6:39.45, dok su Talijani Matteo Lodo i Domenico Montrone do drugog mjesta došli s vremenom 6:47.05. 

1/0

Najbolje vrijeme kvalifikacija imala je Rumunjska (6:30.54), a izravan plasman u polufinale ostvarile su još i  Francuska (6:32.29) iz prve skupine te Bjelorusija (6:37.38) i Velika Britanija (6:37.76) iz druge kvalifikacijske skupine. Ostale posade idu u repasaž.

Polufinale dvojca počinje u petak u 12,42 sata.

>> Pogledajte Lovrenovu urnebesnu ljetnu potragu za Vrsaljkom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije