Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobro se zabavili

Puknuo od smijeha! Pogledajte kako Šarić imitira Rockyja Balbou

Dario Šarić
Foto: Facebook Philadelphia/Screenshot
1/7
17.11.2016.
u 08:39

Rocky je nakon velikog uspjeha dobio još pet nastavka, a upovodu 40 godina od premijere košarkaši Philadelphia 76-ersa pokušavali su imitirati scene iz filmova

Sylvester Stallone je 1976. godine snimio film Rocky koji je polučio ogroman svjetski uspjeh, a bio je vrlo popularan i u hrvatskim kinima.

U filmu je prikazana životna prilika amaterskog boksača iz Philadelphije Rockyja Balboe protiv svjetskog prvaka Apolla Creeda.

Rocky je nakon velikog uspjeha dobio još pet nastavka, a u povodu 40 godina od premijere košarkaši Philadelphia 76-ersa pokušavali su imitirati scene iz filmova.

Naravno, među njima je bio i naš Dario Šarić. Evo kako je to izgledalo...

>>Bogdanović je s ova dva vrhunska poteza opet oduševio Amerikance

>>Tjednik Max! i sport Večernjeg lista pratite i na Facebooku

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije