Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otišli ligamenti

PSG u još većoj nevolji, teška ozljeda Bernata

Juan Bernat
Foto: ABACA/PIXSELL
18.09.2020.
u 13:18

PSG je izgubio dvije od tri utakmice na startu francuskog prvenstva, a u nedjelju ga čeka teško gostovanje u Nici

Branič francuskog nogometnog prvaka Paris Saint-Germaina Juan Bernat doživio je tešku ozljedu koljena u ligaškom susretu protiv Metza i očekuje ga duga pauza. Španjolskom braniču su stradali prednji križni ligamenti lijevog koljena zbog čega će propustiti veći dio ove sezone.

Idućih dana klub će objaviti više informacija.

Bernat je stigao u PSG u kolovozu 2018. iz Bayerna za pet milijuna eura i do sada je u dresu pariškog sastava upisao 74 nastupa i postigao šest golova.

Njegova ozljeda dodatno komplicira stvari u obrani treneru Thomasu Tuchelu koji će idućih pet susreta biti i bez francuskog braniča  Layvina Kurzawe koji je isključen u derbiju protiv Marseillea.

PSG je izgubio dvije od tri utakmice na startu francuskog prvenstva, a u nedjelju ga čeka teško gostovanje u Nici.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije