Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROSLAVILA 50. ROĐENDAN

Pogledajte kako danas izgleda ljepotica za kojom su milijuni uzdisali 80-ih i 90-ih godina

Gabriela Sabatini
Foto: DPA/Pixsell
1/6
18.09.2020.
u 11:41

Slavna Argentinka s vremenom je izdala svoju liniju parfema, a kasnije se počela baviti i nekretninama

Gabriela Beatriz Sabatini, nekadašnja fantastična tenisačica za kojom su svojedobno milijuni uzdisali i smatrali je jednom od najljepših sportašica svijeta, nedavno je proslavila 50. rođendan, a fotografije na njezinu profilu na Instagramu svjedoče da i danas izgleda sjajno.

Sabatini se redovito objavama javlja svojim pratiteljima, a ima ih gotovo 200 tisuća, te nerijetko podsjeća na slavne teniske dane koje je okrunila osvajanjem US Opena 1990. godine.

Gabriela Sabatini
1/6

Argentinka je za bogate karijere osvojila 27 turnira, međutim nikada se nije popela do prve pozicije na WTA ljestvici. Najbolji plasman karijere bio joj je treće mjesto (studeni 1988. godine), a iste je godine osvojila i srebrnu medalju na Olimpijskim igrama u Seulu. 

U finalu ju je porazila Steffi Graf, njezina velika suparnica koja ju je nadigrala u još dva velika Grand Slam finala. Njemica je od Sabatini bila bolja 1988. godine u finalu US Opena, a tri godine kasnije i u finalu Wimbledona.

Pokraj karijere je izdala svoju liniju parfema, internet bilježi podatak da se kasnije počela baviti i nekretninama, a najčešće boravi u svojoj rezidenciji u Švicarskoj, točnije u Pfäffikonu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#challengeaccepted #desafioaceptado

A post shared by Gabriela Sabatini (@sabatinigaby) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Los amo ❤️ gracias por estos días increíbles! @orianasabatini @paulodybala Kaia

A post shared by Gabriela Sabatini (@sabatinigaby) on

Ključne riječi

Komentara 4

CO
Cobra_
12:46 18.09.2020.

Sjećam se parfema, 90-tih, bio je baš super.

Avatar @proma-trač
@proma-trač
14:28 18.09.2020.

Ja sam ljepši.

Avatar IvanR
IvanR
12:26 18.09.2020.

Uvijek mi je na zidara ličila ili nekog mesara.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije