Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velika tuga

Još jedna tragedija: u snu preminuo mladi francuski reprezentativac

Samba Diop
Foto: hac-foot.com
07.04.2018.
u 14:28

Samba Diop je imao samo 18 godina, a ove je sezone odigrao 21 utakmicu za B momčad kluba koja se natječe u četvrtoj francuskoj ligi

Čini se kako tragedijama u nogometnu nema kraja. U subotu je francuski drugoligaš Le Havre objavio da je njihov mladi branič Samba Diop (18) preminuo u snu, piše Goal.

"Ovo su teški trenuci za nas. Klub izražava sućut Sambinoj obitelji" objavio je klub i pozvao sve članove prvog i drugog razreda francuskog nogometa da uoči svojih utakmica održe minutu šutnje za tragično preminulog igrača.

Samba Diop je imao samo 18 godina, a ove je sezone odigrao 21 utakmicu za B momčad kluba koja se natječe u četvrtoj francuskoj ligi. Bio je dokapetan francuske reprezentacije do 19 godina.

Diop je preminuo u noći s petka na subotu dok je spavao, a još uvijek nije utvrđen uzrok tragedije. Pronađen je u obiteljskom domu u subotu ujutro.

Subotnja utakmica Le Havrea protiv Reimsa je odgođena.

Neočekivana tragedija koja je potresla Francusku je samo jedna u nizu koje su se dogodile u 2018. godini u nogometu. Najprije nas je napustio kapetan Fiorentine Davide Astori koji je početkom ožujka preminuo u snu.

Samo pet dana kasnije gotovo na isti je način, zbog zastoja srca u snu, preminuo mladi branič francuskog drugoligaša Toursa Thomas Rodriguez (18). Nova tragedija se dogodila sredinom ožujka u Norveškoj gdje je preminuo Adrian Lillebekk (21), mladi igrač drugoligaškog kluba Kongsvinger.

U Hrvatskoj je krajem prošlog mjeseca život na terenu izgubio igrač Marsonije Bruno Boban (25). On se nakon udarca loptom u prsa samo se srušio na teren, a unatoč brzoj reakciji prisutnih nije mu bilo spasa.

Komentara 1

MV
Mijat vrdoljak
18:29 07.04.2018.

Saučešće obitelji. Nešto mi ovdje nije jasno, dokapetan U19 reprenzetacije Francuske igra za drugu momčad kluba iz četvrte lige a usput se spominje i neki klub iz druge lige, ja ne kužim

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije