Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MIGUEL ALMIRON

Prvi strijelac najbogatijeg kluba svijeta produljio suradnju na sjeveru Engleske

Carabao Cup - Semi Final - First Leg - Southampton v Newcastle United
Foto: David Klein/REUTERS
1/3
24.02.2023.
u 14:55

Newcastle u Paragvajcu vidi jednog od ključnih igrača momčadi. Potvrđuje to i činjenica da je ostao među predvodnicima i nakon što su strašno bogati Arapi preuzeli klub i počeli dovodi pojačanja.

Miguel Almiron, 29-godišnji paragvajski nogometaš, potpisao je novi ugovor s Newcastleom koji traje do lipnja 2026. godine. Dosad je ovaj napadač imao valjani ugovor s trenutačno petoplasiranom momčadi na ljestvici Premier lige do lipnja 2024. godine. Almiron je u Premier ligi dosad u sezoni postigao deset pogodaka, ali i samo dva nakon što je nastavljena liga poslije Svjetskog prvenstva.

 „Mislim da je ovo nagrada za naporan rad. Izuzetno sam sretan jer se u klubu osjećam kao doma od prvog trenutka kada sam došao“, rekao je zadovoljno trenutačno prvi klupski strijelac ove sezone.

„Zadovoljni smo zbog ovog ugovora jer je on iznimno važan za momčad, kako na terenu tako i izvan njega“, dodao je trener Newcastlea Eddie Howe.

U Newcastle je ovaj napadač došao 2019. godine iz MLS momčadi Atlante te je upisao 133 ligaška nastupa uz 19 pogodaka.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije