Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CESAR AZPILICUETA

Suigrač Matea Kovačića otpušten iz bolnice nakon događaja koji je šokirao Englesku

Premier League - Chelsea v Southampton
Andrew Boyers/REUTERS
21.02.2023.
u 14:27

33-godišnji španjolski branič ležao je u nesvijesti, spasio ga je Mateo Kovačić i izvadio mu jezik u usta te tako spriječio moguće gušenje

Kapetan Chelseaja Cesar Azpilicueta otpušten je iz bolnice, tri dana nakon što je pretrpio potres mozga u porazu svoje momčadi u Premier ligi od Southamptona, objavio je londonski klub u utorak. Španjolca je nenamjerno udario nogom u glavu Sekou Mara iz Southamptona tijekom drugog poluvremena i na nosilima je odnesen s terena Stamford Bridgea.

- Klupski liječnički tim pomno prati Cesarovo stanje, pridržavajući se važnih protokola za potres mozga kako bi se osigurala njegova sigurnost - stoji u priopćenju.

 

 

- Cesar je danas promatrao trening, prije nego što počne raditi na povratku na teren.

Chelsea se u nedjelju susreće s Tottenhamom u gostima, a Azpilicuetin povratak ovisi o protokolima Nogometnog saveza i Premier lige.

Standings provided by Sofascore

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije