Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČEKA IH ISTRA

Prvi strijelac Hajduka otpisan?! 'Ničiji ego ne smije biti ispred kluba'

08.12.2018.
u 13:51

Hajduku je ovo zadnja utakmica koju će zbog kazne igrati pred praznim tribinama (do sljedeće kazne) i prilika da protiv Istre popravi bodovni saldo.

Ahmed Said Hajdukov je napadač i prvi strijelac ovog kluba koji i dalje rezultatski ‘pliva’ kao kocka leda. Neće potonuti, neće se do kraja ni otopiti ali neće ni išta ozbiljno napraviti. No tog najboljeg strijelca novi trener Siniša Oreščanin zasad ne vidi u svojim planovima. Po njemu Said nije bio spreman za četvrtfinale kupa u Osijeku (Hajduk je ispao), no ovaj igrač na Instagramu je ustvrdio da je to laž, pa je klub najavio novčanu kaznu.

- Nije samo stvar u fizičkoj spremi. Mislim da je vrijeme da počnemo iskreno razgovarati. Ničiji ego ne smije biti ispred ovoga kluba, ovaj klub je prevelik. Cilj nam je izgraditi nešto, prije svega momčadski duh, i ničiji ego ne smije biti ispred toga. Ni moj ni ičiji drugi - kazao je Oreščanin o Saidu i na upit hoće li konkurirati za današnju utakmicu s Istrom 1961 trener je kratko i jasno odgovorio:

- Neće!

Hajduku je ovo zadnja utakmica koju će zbog kazne igrati pred praznim tribinama (do sljedeće kazne) i prilika da protiv Istre popravi bodovni saldo.

Osim tog susreta na Poljudu, Lokomotiva i Rijeka, četvrtfinalni suparnici iz kupa, sad će se sudariti u prvenstvu - Rijeka je u kupu slavila, a sad je borba za bodove i to jako važne, jer bodovno su izjednačeni (devet bodova iza Dinama), a prijeti im Osijek s dva boda i Gorica s četiri boda manje.

>> Pogledajte i kako je Dalić iznenadio braću Hančić

Komentara 5

MA
maziko
14:13 08.12.2018.

Odkuda samo tebe izkopase da mi je znat.

AN
ante555
15:14 08.12.2018.

Zanimljiv ovaj Hajduk ne prođe dan dva da netko u klubu ne dobije nogu, a rezultati sve gori i gori.

AR
Artukovic
14:49 08.12.2018.

Hajduk je nazvao velikim klubom.....pa na cemu si ti?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije