Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bolja od Rus

Prvi naslov u karijeri: Talijanka Paolini osvojila WTA turnir u Bolu

FRA, WTA Tour, French Open 2020
Foto: EXPA/PIXSELL
1/4
12.06.2021.
u 13:45

Paolini je u finalu svladala Nizozemku Arantxu Rus sa 6-2, 7-6 (4).

Talijanska tenisačica 25-godišnja Jasmine Paolini (WTA-91) osvojila je WTA turniru u Bolu na Braču nakon što je u subotu u finalu svladala Nizozemku Arantxu Rus (WTA-83) sa 6-2, 7-6 (4) u meču koji je trajao sat i 45 minuta.

Bio je to njihov treći međusobni susret i prva pobjeda Paolini. Također, bilo je to drugo finale u karijeri na WTA turnirima za Paolini i prvi naslov. Prošlog mjeseca je u francuskom Saint-Malou izgubila u finalu od Švicarke Viktorije Golubić.

 Za Nizozemku Arantxu Rus to je također bilo drugo WTA finale u karijeri, ali je oba izgubila.

Od četiri hrvatske predstavnice na turniru u Bolu (Ana Konjuh, Tereza Mrdeža, Tena Lukas, Jana Fett), najdalje su došle Tereza Mrdeža i Tena Lukas, koje su ispale u 2. kolu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije