Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Košarka

Prvenstvo Hrvatske: Pobjede Cibone i Alkara

Zadar - Cibona
Foto: Dino Stanin/Pixsell
14.01.2018.
u 09:10

Na vrhu je Cedevita s maksimalnih 11-0, drugi je Zadar sa 10-1, a treći Šibenik sa 9-2.

U utakmicama 11. kola prvenstva Hrvatske za košarkaše igranima u subotu Cibona je kao gost uvjerljivo svladala Zabok sa 97-68, dok je Alkar u Sinju nadigrao VROS sa 81-74.

Cibonu je do sedme prvenstvene pobjede ove sezone predvodio Luka Žorić sa 25 koševa, dok je Ivan Vučić ubacio 18 poena za Zabok.

Za pobjedu Alkara najzaslužniji je bio Tonko Vuko sa 18 pogodaka, dok sastavu iz Osijeka nije pomoglo niti 21 ubačaj Brune Markulina.

S omjerom pobjeda i poraza 7-4 Cibona dijeli četvrto mjesto sa Splitom i Škrljevim, Zabok je sedmi sa 5-6, Alkar osmi sa 4-7, a VROS 10. sa 3-8.

Na vrhu je Cedevita s maksimalnih 11-0, drugi je Zadar sa 10-1, a treći Šibenik sa 9-2.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije