Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cedevita
Povratak na članak

Prvaci smo, a za Europu ‘beskućnici’

– Mi smo htjeli stranca koji će napredovati kako bismo ga za godinu-dvije imali po povoljnim uvjetima za prvu momčad.

Komentari 4

Avatar comandante
comandante
07:02 24.07.2018.

fantastična ideja, imaju stranca u razvojnoj momčadi!!! šta će nam mladi, treba stranca razviti... on od malih nogu navija za Cedevitu... nastavak briljantnih poteza kao i dovodjenje španjolskog trenera...

VL
IL
ilija26
20:15 23.07.2018.

Biti će kada partizanka Marina, Žarka vrati lovu

VL
Avatar Point_of_view
Point_of_view
15:54 23.07.2018.

Žašto u privatno-javnom partnerstvu ne završite onu dvoranu u Sisku!? Gradonačelnica sigurno nebi imala ništa protiv. Cibonina dvorana je u centru grada, nema dovoljno parkirnih mjesta u okolici a grad nema novaca da na ovalnu konstrukciju u visini semafora montira tri-četiri video zida. Sramota, da već godinama po tom pitanju nisu ništa napravili.

VL
DU
Deleted user
10:45 24.07.2018.

Meni nije jasno da naši klubovi još uvijek igraju u jugoligi! U njoj su nam propali klubovi zbog nekoliko jugonostalgičara. Hrvati nevole tu ligu. Pogledajmo Žalgiris koji igra samo u Litvanskoj nacionalnoj ligi i jedan je od najboljih klubova uu Europi! Zemlja sa manje od tri milijuna stanovnika!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.