Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIGA NACIJA

Prva pobjeda Irske u Ligi nacija, Ukrajina ponovno slavila

Republic of Ireland v Scotland - UEFA Nations League - Group 1 - Aviva Stadium
Foto: Niall Carson/PRESS ASSOCIATION
1/7
11.06.2022.
u 20:37

U ranije odigranom susretu ove skupine, nogometaši Ukrajine su u poljskom Lodzu slavili protiv Armenije također s 3:0.

Nogometaši Irske svladali su u Ligi B Lige nacija u Dublinu Škotsku 3:0. Alan Browne (20), Troy Parrott (28) i Michael Obafemi (51) donijeli su Irskoj prvu pobjedu uopće u Ligi nacija i to nakon 13 utakmica.

U ranije odigranom susretu ove skupine, nogometaši Ukrajine su u poljskom Lodzu slavili protiv Armenije također s 3:0. Ukrajince su do druge pobjede u skupini 1 Lige B odveli golovi Malinovskog (61), Karavajeva (77) i Mikolenka (84).

Ukrajina je vodeća u skupini sa šest bodova. Irci su se pomaknuli na drugo mjesto na ljestvici skupine 1 Lige B, dok je Škotska, također s tri boda, pala na treće. Posljednja Armenija isto ima tri boda. 

U ligi C Farski otoci su kod kuće s 2:1 nadigrali Litvu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije