Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na Uefinoj internetskoj stranici

Pršo: Bilićeva je reprezentacija jača od one u kojoj sam ja igrao

Dado Pršo
Sanjin Strukić/PIXSELL
22.03.2011.
u 21:13

Dado Pršo, trostruki pobjednik u Večernjakovu izboru nogometaša godine, na Uefinoj internetskoj stranici ustvrdio je kako je današnja hrvatska vrsta jača od one u kojoj je on igrao

– Momčad je dobra, Bilić je izabrao i pravi stožer, okružen je nadarenim ljudima. Kada bude odlazio, moći će to učiniti uzdignute glave jer je napravio nešto posebno: stvorio je prepoznatljiv stil igre i uzdignuo prije nepoznate mladiće koji konstantno napreduju. Treba mu čestitati – kaže Pršo.

Komentara 3

Avatar Idler 3
Idler 3
00:16 23.03.2011.

Eh majstore, još kad bi i ti bio u vrhu napada ove Bilićeve ekipe...ma gdje bi nam bio kraj >:-))

MA
Majur
09:01 23.03.2011.

Koja je to igracina bio,nesto tip ala boksic po fizickim predispozicijama...na ledjima su mu visli branici,a on ih je nosio kao vrece i davao golove.....uvijek je davao 100% sebe za repku i zato kapa dolje majstorer!!!!

Avatar jumanji
jumanji
19:58 24.03.2011.

Prsoooo majstore.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije