Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PARTIZAN - ZVEZDA

Provokacija iz Srbije: Vukovar na ćirilici i zastava Draže Mihajlovića

27.05.2017.
u 19:21

Navijači Crvene zvezde donijeli su transparent na kojem na srpskoj zastavi ćirilicom piše Vukovar, a pokraj toga je fotografija četničkog vođe Draže Mihalovića.

Nogometaši Partizana stigli su danas do dvostruke krune. Nakon što su osvojili prvenstvo, uzeli su i Kup Srbije nakon pobjede 1:0 nad Crvenom zvezdom. Pogodak vrijedan naslova postigao je Milenković u 42. minuti.

No, nije moglo proći bez incidenata na stadionu u Humskoj. Navijači Crvene zvezde donijeli su transparent na kojem na srpskoj zastavi ćirilicom piše Vukovar, a pokraj toga je fotografija četničkog vođe Draže Mihalovića.

1/0

Osim toga, Delije su se potukle i s policijom. U incidentu je ozlijeđeno nekoliko osoba.

Komentara 103

AI
AirMax2
19:41 27.05.2017.

Samo liječite komplekse momci...izgleda da ste se sa Kosovom već pozdravili.

EL
EldersRealm
20:07 27.05.2017.

Dok se cirilica koristi kao provokacija, nema sanse da bude uvedena u Vukovaru. Srbi sami sebi pile granu i potvrdjuju ono sto Hrvati tvrde - cirilica nije "samo" pismo nego je instrument velikosrpske politike. Bila i ostala.

KI
kizz1
20:27 27.05.2017.

što će jadnici ništa drugo im ne preostaje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije