Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pripreme na Svjetsko prvenstvo

Protivnici vatrenih na SP-u će nogirati bivšeg trenera Dinama? Dovode legendu Real Madrida

Algeria's coach Vahid Halilhodzic reacts during their African Nations Cup (AFCON 2013) Group D soccer match against Ivory Coast in Rustenburg, January 30, 2013. REUTERS/Mike Hutchings (SOUTH AFRICA - Tags: SPORT SOCCER)  Picture Supplied by Action Images
11.04.2022.
u 15:43

Marokanski fanovi nikako se ne mogu pomiriti s činjenicom da je Vaha otjerao najveće zvijezde -  Hakima Ziyecha, Abderrazaka Hamdallaha i Noussaira Mazraouija. Halilhodžić je, potpuno logično, svoj autoritet stavio na prvo mjesto...

Ako marokanski nogometni savez uistinu otkaže suradnju Vahidu Halilhodžiću, bit će to istinski presedan. Naime, bosanskohercegovački trener s Marokom je već osigurao nastup na nadolazećem Svjetskom prvenstvu u Katru, no problem je nastao na njegovoj relaciji s navijačima.

Marokanski fanovi nikako se ne mogu pomiriti s činjenicom da je Vaha otjerao najveće zvijezde -  Hakima Ziyecha, Abderrazaka Hamdallaha i Noussaira Mazraouija. Halilhodžić je, potpuno logično, svoj autoritet stavio na prvo mjesto. Zadnjih dana marokanski su se mediji bavili i projekcijom po kojoj će Halilhodžić ovih dana dobiti otkaz.

Među potencijalnim nasljednicima spominje se čak i Zinedine Zidane. Iako bi ga angažman u Maroku učinio najplaćenijim afričkim trenerom, ostaje pitanje može li legendarni francuski veznjak i bivši trener madridskog Reala, ostati imun na nekoliko ponuda ponajvećih europskih klubova.

Dosta govori i izjava Fouzi Lekjaa, predsjednika marokanskog nogometnog saveza. Osvrnuvši se na aktualnu krizu oko reprezentacije, rekao je da Halilhodžić ima podršku Saveza, ali je naglasio da nitko nije nezamjenjiv i dodao da će napraviti sve kako bi najbolji igrači Maroka nastupili na turniru. Također, na popisu potencijalnih Vahini nasljednika su i Claude Puel, Rudi Garcia i Laurent Blanc. Podsjetimo, Maroko će na Svjetskom prvenstvu igrati u skupini s Hrvatskom, Belgijom i Kanadom.

>> Prosinečki na slovenskom derbiju:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije