Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVJEROJATNA PREDSTAVA

Protiv Hrvatske promašio nemoguće, a sad napravio čudo o kojem priča svijet!

Foto: Reuters
1/9
20.05.2021.
u 09:30

Očito nije slučajno baš on završio na golu kad su se vratari zarazili.

Argentinski River Plate našao se u problemima jer se koronavirusom zarazilo 25 igrača, među njima sva četiri golmana i na gol je od prve minute morao Enzo Perez. To ne bi bila vijest da taj 35-godišnjak nije veznjak, koji je bravuroznim obranama osigurao pobjedu Riveru pa zaslužio titulu igrača utakmice!

Utakmice protiv kolumbijskog Santa Fea. Tih 2:1 pokazalo se bitnim jer je Riveru donijelo tri boda potrebna za prolaz skupine u Copi Libertadores. Djelovao je kao pravi vratar i bez ikakvog straha istrčavao, išao na loptu, nudio se u igri. Očito nije slučajno baš on završio na golu kad su se vratari zarazili.

Foto: Reuters

River je imao samo 11 nogometaša, što znači da je igrao bez zamjena. Srećom, već nakon šest minuta bilo je 2:0 i Kolumbijci su tek uspjeli smanjiti to vodstvo.

No priča dana svakako je Perez, kojeg u Hrvatskoj pamtimo po onom promašaju praznog gola kod 0:0 protiv Argentine. Na kraju su vatreni slavili 3:0 i Perez je označen kao jedan od tragirača susreta. To je sad odavno zaboravljeno, barem u glavama navijača Rivera!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije