Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKVA NESREĆA!

Korona 'pomela' cijelu momčad: Na gol mora veznjak koji je igrao protiv Hrvatske

Copa de la Liga - Boca Juniors v River Plate
MARCELO ENDELLI/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
19.05.2021.
u 12:43

Ukupno se zarazilo čak 25 igrača, od toga sva četiri golmana.

Argentinski River Plate našao se u problemima jer se koronavirusom zarazilo 25 igrača, među njima sva četiri golmana i u klubu su bili primorani pronaći jedino rješenje koje pravila dozvoljavaju.

Naime, Južnoamerička nogometna konfederacija (CONMEBOL) nije im dozvolila naknadnu registraciju golmana Alana Leonarda Diaza (21) stoga će u večerašnjem dvoboju petog kola Cope Libertadores, River Plate protiv kolumbijskog Santa Fea na golu imati veznjaka Enza Pereza.

Podosta je to nelogična odluka jer u ovako ekstremnim uvjetima trebalo bi izlaziti u susret momčadima. Ali, tako je kako je i River se mora snaći kako zna. Ima točno 11 igrača, što znači da će svi morati odigrati 90 minuta protiv Santa Fea.

Bodovi su im potrebni jer vodeći Fluminense ima dva više, a izjednačeni su sa šest s Atletico Juniorom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije