Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POGLEDAJTE VIDEO

Prosuli su naslov i zatim morali navijačima pred oči, uslijedile su nevjerojatne scene

Navijači Universitatee
Foto: Screenshot
04.08.2020.
u 11:42

Universitatea Craiova naslov čeka još od 1991. godine

Nogometaši Universitatee ispustili su u ponedjeljak navečer naslov prvaka Rumunjske iz ruku. U završnoj utakmici prvenstva poraženi su na vlastitom stadionu 3:1 od Cluja, pa i unatoč tome što su fantastično otvorili utakmicu i poveli s 1:0 već u desetoj minuti. 

U nastavku su im gosti slomili srca, a zatim je još trebalo izaći na oči navijačima, njih nekoliko stotina, koji su ispred stadiona pripremali prvu proslavu naslova prvaka još od proljeća 1991. godine.

Nesigurni što ih čeka, igrači Universitatee su se skrušeno postrojili ispred gomile, no ubrzo se ispostavilo da su uzaludno strahovali od eventualnih izgreda.

Navijači su im priredili predivnu bakljadu, a iz njihovih su se grla mogle čuti samo pjesme podrške. - Ponosni smo na vas, vi ste za nas prvaci - uzvikivali su navijači u želji da dignu moral svojim porazom dotučenim herojima.

Prizor su zabilježile i brojne kamere:

Komentara 1

KV
kvatri
12:23 04.08.2020.

Kad Rumunji pale baklje onda je predivna bakljada, a kad pale hrvatski onda su neredi, divljaštvo, roditelji s djecom strahuju i sl. Novinari su najveći ološ i talog društva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije