Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'BACILI LJAGU'

Neviđena farsa u Austriji?! Menadžer Filipa Hrgovića poludio: Ovo je sramota

Zagreb: Konferencija za medije Filip Hrgoviæa
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
03.08.2020.
u 22:16

- Kakva farsa. Sramota! A Savez šuti?! Ali mi nećemo šutjeti. Tražimo istragu i poništenje utakmice koja je u jednoj sramotnoj večeri bacila ljagu na cijeli austrijski nogomet, a nama nanijela nedopustivu nepravdu - rekao je Karajica

Veliki skandal dogodio se u posljednjem kolu austrijske druge lige. Ried i Klagenfurt bili su izjednačeni na prvom mjestu uoči zadnjeg kola, s time da je Ried imao bolju gol-razliku za jedan gol, dok samo prvoplasirana momčad ide u Bundesligu.

Klagenfurt je protiv Wackera slavio sa 6:1, a Ried je momčad Floridsdorfa dobio s čak 9:0, a način na koji su to napravili izazvalo je buru kod njihovih rivala.

Floridsdorf je igrao s kombiniranom momčadi, tijekom utakmice su u igru ulazi tinejdžeri, a cijela se ekipa nije baš previše trudila.

- Mi zabijemo gol, ali onda odmah Reid postigne gol. Vrlo zanimljivo - rekao je trener Klagenfurta.

U Reidu nisu komentirali ovaj susret, no oglasili su se iz Klagenfurta.

- Svjesni smo da smo razočarali mnoge ljude jučerašnjim nastupom. Ispričavamo se zbog opuštenog i neprofesionalnog nastupa naše momčadi. U danima i tjednima koji dolaze intenzivno ćemo analizirati sve što se dogodilo.

A bosanski Hrvat Željko Karajica, jedan od vodećih ljudi u Austriji Klagenfurt, bio je ljutit.

- Kakva farsa. Sramota! A Savez šuti?! Ali mi nećemo šutjeti. Tražimo istragu i poništenje utakmice koja je u jednoj sramotnoj večeri bacila ljagu na cijeli austrijski nogomet, a nama nanijela nedopustivu nepravdu - rekao je Karajica koji je inače i menadžer našeg boksača Filipa Hrgovića.

>> Golove sa sporne utakmice pogledajte OVDJE

Ključne riječi

Komentara 8

ST
strelabožja
08:40 04.08.2020.

Hrgović prelazi u Klagenfurt ili Ried?

DU
Deleted user
06:29 04.08.2020.

Gdje j tu Hrgović?

DU
Deleted user
10:03 04.08.2020.

Sto s ovime ima Hrgovic samo vi znate. Nevidjena farsa u VL-u...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije