Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI ŠEF

Prost postaje novi šef Renaulta?

Alain Prost
AFP
22.09.2009.
u 15:55

Prema napisima svjetskih medija bivši četverostruki svjetski prvak u Formuli 1 Alain Prost (54) mogao bi postati novi upravitelj francuske momčadi Renaulta.

Renault je ostao bez čelnog čovjeka nakon što je Flaviju Briatoreu Svjetsko motorsport vijeće (WMSC), koje djeluje pri Međunarodnoj federaciji autosportova (FIA), nakon saslušanja u Parizu izreklo doživotnu zabranu obavljanja svih dužnosti u automobilizmu radi afere oko namještanja utrke (Velika nagrada Singapura prošle godine).

Iz Renaulta zasad opovrgavaju da su pronašli zamjenu za Briatorea, ali Prost se spominje kao jedan od glavnih kandidata.

- Sve ovisi o projektu. Trenutačno mi je teško o tome govoriti. Situacija je sada jako komplicirana pa trebamo malo pričekati - rekao je Prost, bivši vozač McLarena, Renaulta, Ferrarija i Williamsa, za francuski dnevnik Sud-Quest.

- Cijelu svoju karijeru radio sam pošteno i s integritetom te mislim da je Formuli 1 nužno da povrati dio kredibiliteta i morala - zaključio je “profesor”.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije