Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZGUBIO IZGLEDE ZA OBRANU

Prošlogodišnji pobjednik Tour de Francea odustao od daljnjeg nastupa

POL, UCI Europe Tour, Tour de Pologne 2020
Foto: EXPA/PIXSELL
16.09.2020.
u 18:55

"Naravno da nisam na ovakav način želio okončati svoj nastup, ali s obzirom na okolnosti to je bila prava odluka", komentirao je Bernal svoje odustajanje.

Prošlogodišnji pobjednik "Tour de Francea", kolumbijski biciklist Egan Bernal (INEOS Grenadiers) odustao je od daljnjeg nastupa na ovogodišnjoj utrci uoči 17. etape koja će se voziti u srijedu.

Bernal je izgubio izglede za obranu naslova u nedjelju kada je na cilj 15. etape stigao 7:20 minuta iza pobjednika Slovenca Tadeja Pogačara, a problemi za Kolumbijca su se nastavili i u 16. etapi u utorak kada je izgubio dodatnih 10:39 minuta u odnosu na vodeće u ukupnom redoslijedu, pa je u trenutku odustajanja zauzimao 16. mjesto sa 19:04 minuta zaostatka za vodećim Slovencem Primožem Rogličem.

Iz Bernalova sastava naveli su kako Kolumbijac ima problema s bolovima u leđima.

"Naravno da nisam na ovakav način želio okončati svoj nastup, ali s obzirom na okolnosti to je bila prava odluka", komentirao je Bernal svoje odustajanje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije